a

b_300_0_16777215_00_images_stories_25042015.jpegЗаштитник грађана Саша Јанковић разговарао је данас са делегацијом Европске народне партије која се налази у дводневној посети Србији.

Делегацију Европске народне партије, коју чине представници различитих партија из дванаест држава, предводила је потпредседница ове партије Кориен Вартман-Кул. Гости су се интересовали за рад Заштитника грађана, слободу медија, реформу правосуђа и сарадњу са органима јавне власти.

Саша Јанковић je упознао представнике Европске народне партије са годишњим извештајем за 2014. годину и поновио став да је стање људских права у Србији забрињавајуће. Истакао је да је сарадња Заштитника грађана са органима јавне власти неопходна како би се исправили недостаци у функционисању органа, а права грађана Србије заштитила и унапредила.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol