a

“Хиљаде људи умрло је прошле године превасходно у Средоземном мору и на истоку Украјине. Није требало да умру у Европи, која се поноси својим владавином права и демократијом, на континенту који тврди да је извукао поуке из своје крваве и насилне прошлости“, рекао је јуче Нилс Муижњекс, комесар за људска права Савета Европе током представљања свог годишњег извештаја за 2014 годину.

Комесар је нагласио тешку ситуацију миграната који и даље умиру у Средоземном мору у покушају да досегну Европу бежећи од сукоба, прогона и сиромаштва. Навео је и да су 2014. годину обележила и дешавања у и око Украјине. Извештај такође упозорава на  раст притиска на невладин сектор и медије у многим земљама чланицама Савета Европе.

Извештај можете преузети овде .

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol