a

Све док не буду решена питања потенцирана у извештају Савета за борбу против корупције имаћемо незадовољавајућу медијску ситуацију у Србији, рекао је заштитник грађана Саша Јанковић на јавној трибини о примени препорука из Извештаја о власничкој структуру и контроли медија који је сачинио тај савет.

Савет је властима упутио 24 препоруке које се тичу приватизације медија, транспарентности власништва, контроле начина трошења новца намењеног медијима, аутоцензуре и таблоидизације.

Јанковић је навео да не види да се ситуација на медијској сцени поправља и нагласио да се институција на чијем је челу овим питањима бави јер она утичу на права и слободе грађана. „Право грађана је да буду објективно и благовремено информисани, а они у Србији данас то нису“, додао је Јанковић.

Препоруке Савета за борбу против корупције може да спроведе само извршна власт, рекао је Јанковић, приметивши да на трибини нема представника те власти. Он је изразио наду да идуће године ни он ни Савет за борбу против корупције неће седети на истом месту и расправљати о истим стварима о којима је данас расправљано.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol