a

Европски комесар за суседску политику и преговоре о проширењу Јоханес Хан и заштитник грађана Саша Јанковић разговарали су данас о изазовима и проблемима у остваривању људских права грађана Србије, функционисању институција и владавини права.

Заштитник грађана упознао је комесара са радом институције и притужбама грађана, а као најрањивије групе истакао је припаднике ромске националне мањине, особе са инвалидитетом, децу, особе лишене слободе, али и грађане са малим примањима и пензионере. Посебна тема била је слобода медија, на коју је Заштитник грађана упозоравао и током протеклих година. Заштитник грађана упознао је комесара са притужбама грађана настале као последица спровођења економских реформи.

Заштитник је истакао да је један од највећих проблема у раду државне управе политизација, односно уплив политичких интереса у стручне послове и запошљавање. Комесар је пружио подршку Заштитнику грађана у даљем раду и нагласио да су поменута питања од великог значаја за европске интеграције, као и да су унапређивање поштовања људских права и несметан рад институција од великог значаја за европску будућност Србије.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol