a

Гордана Стевановић, заменица заштитника грађана, данас је узела учешће на Међународној конференцији ,,Представљање родних мањинских група у медијима, коју је Факултет за медије и комуникације Универзитета Сингидунум организовао у Београду, у сарадњи са партнерским институцијама из региона – Факултетом драмских уметности са Цетиња и Коалицијом ,,Сексуална и људска права на здравље маргинализованих заједница“ из Скопља.

Гордана Стевановић је говорила о стању људских права ЛГБТИ особа у Србији из перспективе Заштитника грађана, указујући на низ проблема са којима се још увек суочавају особе другачије сексуалне оријентације и родног идентитета, као и на недовољну заинтересованост медија да извештавају о темама од значаја за ЛГБТИ популацију.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol