a

Заштитник грађана Републике Србије организовао је данас дебату „Кључни налази годишњег извештаја Заштитника грађана“ у библиотеци „Љубомир Ненадовић“ у Ваљеву.

Циљ дебате био је да се ширем кругу органа, организација и појединаца у локалној заједници омогући да изнесу своје ставове о кључним налазима годишњег извештаја Заштитника грађана. На округлом столу су говорили заменик заштитника грађана Милош Јанковић, представници града Ваљева, Полицијске управе, Вишег тужилаштва и невладиних организација.

Милош Јанковић је представио годишњи извештај и позвао присутне да објасне како из угла локалне заједнице изгледају проблеми у остваривању људских права. Учесници округлог стола су говорили о проблемима остваривања људских и мањинских права у Србији и на локалу, као и о потреби да се постојеће стање унапреди. Неке од тема којима су се присутни бавили били су положај ромске националне мањине, особа са инвалидитетом као о и питање азиланата.

Пре почетка дебате, у библиотеци „Љубомир Ненадовић“ пуштена је у рад и покретна платформа за особе са инвалидитетом, обезбеђена преко иницијативе „Промоција људских и мањинских права кроз интензивнији контакт Заштитника грађана са грађанима“, коју Заштитник грађана спроводи уз финансијску подршку Владе Краљевине Норвешке.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol