a

Заштитник грађана Саша Јанковић састао се са делегацијом Посланичке групе пријатељства са Србијом Националне скупштине Француске, коју је предводила председница Мартин Каријон Куврер.

Јанковић је представио надлежности и делокруг рада институције, као и кључне проблеме у остваривању права грађана у Србији. Посебно се осврнуо на положај рањивих група.

Заштитник грађана је подвукао да је јачање владавине права кључни приоритет и предуслов остваривања свих других, укључујући и економске реформе. Гости из Француске посебно су се интересовали за положај особа са инвалидитетом и стање медијских слобода у Србији, које је оцењено као незадовољавајуће.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol