a

Немачка је једна од ретких европских земаља која нема националног омбудсмана и канцеларка Меркел се посебно интересовала како је у Србији уређен уставни положај, независност и одговорност ове институције, али пре свега колико ми се грађани Србије обраћају, на шта се највише жале, колико имам сарадника и како решавам случајеве.

Говорили смо и о значају цивилног сектора, са чијим представницима она данас има састанак. Истакао сам да Влада организације цивилног друштва треба да посматра као највећег савезника на путу ка вредностима које је сама утврдила као политички циљ, али и као корективни фактор неопходан у сваком стабилном демократском друштву.

Посебно сам замолио за подршку Немачке отварању приступних поглавља у Бриселу која се тичу поштовања људских права и слобода, владавине права, правне сигурности и приступа грађана правди, истичући да верујем да је то најефикаснији механизам за постизање напретка у тим питањима који за сада, према мојим налазима, изостаје.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol