a

У овом изузетно тешком тренутку за моју породицу, користим прилику да се захвалим надлежним органима и грађанима на подршци и коректном поступању, стоји у допису сиријског држављанина Заштитнику грађана.

По добијању притужбе сиријског држављанина, који је са женом и троје малолетне деце избегао из ратом захваћених подручја и провео у Републици Србији неколико дана, Заштитник грађана је, у сарадњи са YUCOM-ом и Министарством унутрашњих послова, помогао да несметано отпутују у тражену земљу уточишта.

Заштитник грађана и овом приликом, када је у питању ефикасна заштита права грађана Србије и држављана других земаља, истиче ефикасну сарадњу са Министарством унутрашњих послова и изражава очекивања да ће и убудуће бити настављена.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol