a

Заштитник грађана Саша Јанковић апелује на медије и јавне личности да се уздрже од излива неповерења према избеглицама из Сирије и других исламских земаља, јер они ни на који начин нису криви за терористичке нападе већ су и сами жртве верског екстремизма од кога беже и траже спас. Реке избеглица не могу бити криве ако се неко од кога беже претвара да је један од њих. Терористи управо настоје да изазову страх и мржњу према људима муслиманске вероисповести, јер то је основ за регрутовање нових терориста, подсећа заштитник грађана.

Јанковић посебно апелује на медије да поштују достојанство жртава и трагику догађаја не представљају на начин који подстрекава страх и мржњу. Баш сејање страха и мржње јесу циљеви тероризма. Претерано грубе слике насиља на насловним странама и екранима наносе породицама додатну патњу, узнемиравају јавност, посебно децу, а жртвама не одају почаст, истиче заштитник грађана Саша Јанковић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol