a

Заменица Заштитника грађана проф. др Зорица Мршевић је за студенте, полазнике Студија рода на Правном факултету у Београду, одржала, по позиву, предавање о Квота изборном систему у Србији. Заменица Заштитника је студентима говорила о основним предностима које овакав изборни систем има у погледу постизања циљева родне равноправности и партиципативне демократије. У току предавања презентовани  су и резултати истраживања који говоре о прихваћености овог института од стране жена, као и резултати избора који су одржани по том систему.

Део разговора са студентима био је посвећен и функционисању институције Заштитника грађана. Студенти су показали велики интерес како та институција функционише у погледу родне равноправности и која су главна питања из те области која се појављују у пракси Заштитника грађана.

                                
Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol