a

Поводом јавног обраћања Асоцијације пољопривредника Заштитнику грађана због тога што полиција спречава пољопривреднике да тракторима дођу пред Народну скупштину и тако изразе протест због измене Закона о пољопривредном земљишту, Заштитник грађана саопштава:

„У потпуности поштујем и подржавам право пољопривредника да изразе неслагање са законским темељима за које сматрају да им наносе велику штету. Безрезервно подржавам и њихово право да то неслагање изразе јавним протестима свугде, па и у Београду, тамо где се доносе закони који нас све обавезују. Међутим, не могу да станем иза жеље организатора да у граду у коме два милиона људи живи, ради, иде у школу, болницу и обавља друге животне потребе и сви зависе од саобраћаја, протест изразе на начин који би знатно блокирао велики део Београда и тако начинио штету огромном броју људи“, став је заштитника грађана Саше Јанковића овим поводом.

Заштитник грађана подсећа да је Закон о јавном окупљању због несагласности са Уставом престао да важи и да надлежно Министарство унутрашњих послова и Влада нису Народној скупштини у остављеном и примереном року предложили нови, због чега је низ питања, која се постављају и поводом ове ситуације, правно недовољно уређен. Због тога Заштитник грађана још једном упозорава на штетне последице мањка законског уређења слободе окупљања, која је гарантована Уставом и обавезујућим међународним стандардима људских права.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol