a

Јанковић: "Влада мора хитно да реагује"

Саша Јанковић, заштитник грађана, каже да је оно што се десило у Новом Пазару мера очаја незадовољних радника.Он је још једном апеловао на Владу да хитно нешто предузме.

– Aпелујем на раднике да се не самоповређују и да тако додатно отежавају и овако лоше стање. Наравно, треба да истрају у својим захтевима. Још прошле године ја сам врло отворено говорио да су права радника у Србији попримила очајне размере.Ситуација је додатно погоршана економском кризом. Извршна власт је та која мора хитно нешто да предузме- сматра Јанковић.

Он каже да је његов заменик Горан Башић, и даље у Новом Пазару и да је у петак и јуче разговарао са штрајкачима. Јанковић каже да су релевантним установама по ко зна који пут предочили са којим се проблемима радници суочавају и да судски поступци неоправдано дуго трају. Омбудсман каже да му се свакодневно радници из целе Србије јављају са сличним проблемима.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol