a

Ситуација врло озбиљна

Заменик Заштитника грађана др Горан Башић у два наврата је обишао текстилне раднике Новог Пазара који штрајкују. После разговора са њима  Башић је  оценио да је ситуација врло озбиљна пошто су они најавили да ће због неисплаћених зарада радикализовати протест:

"Покушао сам да их убедим да одустану од намере да сваког дана одсецају по један део тела, али нисам стекао утисак да их неко- без неких конкретних мера- може убедити да одустану"-рекао је Башић, додајући да је после разговора са радницима стекао утисак да му они верују, али да не верују државним органима који једини могу да разреше ту ситуацију.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol