a

Поводом јутрошње трагичне смрти медицинске сестре на радном месту у Шапцу, Заштитник грађана је покренуо поступак контроле како би утврдио да ли су било који државни орган или служба начинили пропуст услед чега та трагедија, ако је то било могуће, није спречена.

Заштитник грађана ће затражити и информацију од Министарства здравља шта је учињено на остваривању договора са недавног састанка министра здравља Златибора Лончара, повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуба Шабића, директорке Лекарске коморе Србије др Весне Јовановић и различитих синдиката који окупљају медицинске сестре, лекаре и фармацеуте.

У данашњем разговору са Радицом Илић, председницом Извршног одбора Синдиката медицинских сестара и техничара Србије, која га је и обавестила о убиству медицинске сестре, заштитник грађана Саша Јанковић је истакао пуну солидарност са савесним медицинским радницима и намеру да инсистира на унапређењу њиховог положаја и одговорности за евентуалне пропусте.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol