a

Поводом данашње конференције за новинаре председника Владе Александра Вучића, заштитник грађана Саша Јанковић саопштава да једини ко има разлога да се извини јесте Министарство унутрашњих послова - грађанима, због тога што их је 25. априла од 2 до 4 часа ујутро, у београдској Савамали, мимо закона и своје дужности оставило на цедилу, на милост и немилост људима под фантомкама и багерима.

Заштитник грађана подсећа на званични извештај о незаконитостима и неправилностима у раду Полиције те ноћи, који је достављен контролисаном органу и јавности, у коме је свака утврђена чињеница документована. Тај извештај прво треба прочитати, а онда спровести препоруке које садржи, како се догађај из изборне ноћи никада не би поновио. Све друго је скретање пажње са тог догађаја од огромног јавног интереса и Заштитник грађана у том скретању пажње неће учестовати.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol