a

Стручна служба републичког омбудсмана подсећа министра Александра Вулина да својим јавним захтевима када и како да поступа Заштитник грађана упорно крши закон. Законом је изричито прописано да „нико нема право да утиче на рад и поступање Заштитника грађана", који је независан и самосталан у раду, а Уставом и законом је утврђено да Заштитник грађана контролише рад органа управе, а не обрнуто.

Стручна служба Заштитника грађана упозорава на недопустивост и штетност таквих изјава по владавину права и Уставом утврђен државни поредак у Републици Србији, те позива министра да престане са таквом праксом.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин данас је на конференцији за новинаре захтевао да Заштитник грађана реагује поводом инцидента пред Скупштином града Београда, тражећи да, како су медији пренели, „стане на страну полицајца, градоначелника и одборника, којима не дају да раде свој посао и још треба да страхују за своју или безбедност својих породица."

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol