a

Заштитник грађана Саша Јанковић разговарао је данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кајлом Скотом о начину за постизање конкретног напретка у владавини права и поштовању људских права, а посебно о медијским слободама, правосуђу, безбедности и раду независних институција.

Јанковић је истакао да измене законодавства, организовање обука и куповина опреме не могу дати довољан резултат ако у институцијама не буде довољно места за људе који су спремни да овлашћења примењују одлучно, објективно, самостално и одговорно. Амбасадор Скот је оценио да је институција Заштитника грађана „рефлектор“ који служи да обасја проблеме, како би били брже уочени и решени, као и да то успешно ради.

Састанак је одржан у просторијама Заштитника грађана, на иницијативу америчког амбасадора, као наставак дијалога који је са представницима независних органа недавно имала помоћница америчког државног секретара Викторија Нуланд.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol