a

Заштитник грађана изражава дубоку забринутост због бруталног физичког напада на паратеквондисту Душана Марисављевића и дугогодушњег продавца магазина Лицеулице, и изражава наду да ће органи јавне власти у што краћем року утврдити све чињенице везане за тај напад и казнити починиоце.

Свакодневно насиље над појединцима и групама, посебно над онима којима је помоћ друштва неопходна, говори о нарастајућим конфликтима у друштву и неблаговременим реакцијама надлежних да насиље спрече. Јанковић наглашава да је један од основних задатака државе да спречи превласт јачег и безобзирнијег над слабијим.

Нарочито је важно заштитити жене, децу и друге рањиве групе које су све чешће изложене бруталном насиљу. Органи јавне власти обавезни су да овакве случајеве процесуирају брзо и ефикасно, али и да делују превентивно, што подразумева обраћање пуне пажње на групе склоне насиљу.

Порасту насиља такође доприноси сваки облик толеранције насилничког понашања у медијима и јавном дискурсу у целини, нашта се често не реагује или се реагује веома млако, изјавио је Јанковић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol