a

b_300_0_16777215_00_images_2016_20160927Palestina.jpegЗаштитник грађана Саша Јанковић учествовао је од 25. до 27. септембра 2016. године у јавним консултацијама о јачању демократске цивилне контроле и механизма разматрања притужби у сектору безбедности у Палестини, у организацији Женевског центра за безбедност, демократију и владавину права (DCAF).

У оквиру консултација, Заштитник грађана сусрео се са председником палестинске владе, министром одбране, министром и саветником председника Палестине, председником националне палестинске Комисије за људска права, шефом службе палестинске владе за разматрање притужби грађана и генералним инспектором опште безбедносне службе, а одржао је предавање на скупу на коме је учествовало око 80 представника палестинских институција, медија, те домаћих и међународних организација.

То је, за последње четири године, била трећа посета Заштитника грађана Рамали, у оквиру напора међународне заједнице за унапређење система за разматрање притужби грађана у Палестини. Представници палестинских институција, медија и организација цивилног друштва посетили су ове године Србију, коју су им међународне организације предложиле као пример добре праксе разматрања притужби грађана, а у Београду су их, поред Заштитника грађана, примили и представници Народне скупштине и других институција и организација.

Трошкове пута и боравка Заштитника грађана сносио је Женевски центар DCAF.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol