a

Лако је борити се за правду, али је тешко изборити се за њу, рекао је данас заштитник грађана Саша Јанковић на свечаности поводом почетка нове школске године на Правном факултету Универзитета Унион у Београду. Он је студентима прве године овог факултета поручио да правник није само неко ко то има написано на папиру, већ је битно да правници норму разумеју и тумаче на прави начин, односно да је примене тако да ускладе право са правдом.

В. д. декана факултета проф. др Небојша Шаркић је нагласио да је Правни факултет Унион основан пре 15 година са намером да буде „мали елитистички факултет“ на коме ће се повезивати практичне вештине и теоријска знања.

На свечаном пријему присутни су били председница Уставног суда Србије Весна Илић Прелић, председник Управног и председник Прекршајног суда, и бројне судије и правници - предавачи на факултету.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol