a

Представница Стручне службе Заштитника грађана посетила је 10. октобра 2016. године у Посебној притворској јединици Окружног затвора у Београду притвореника Нехата Тачија, директора такозване косовске полиције за регион Косовске Митровице.

Тачи је изјавио да нема примедби на рад и досадашње поступање запослених у Полицији, Посебној притворској јединици Окружног затвора у Београду, као и у Казнено-поправном заводу у Нишу у коме је био у притвору. Навео је да му је било омогућено да о хапшењу и лишавању слободе обавести породицу, да редовно остварује контакте са браниоцем, да му је обезбеђено свакодневно кретање на свежем ваздуху у трајању од два сата, као и приступ лекару.

Циљ посете представника Заштитника грађана у Посебној притворској јединици Окружног затвора у Београду је упознавање Нехата Тачија са могућностима подношења евентуалних притужби Заштитнику грађана уколико сматра да су му радом органа државне управе Републике Србије повређена људска права.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol