a

b_300_0_16777215_00_images_london-12102016.jpegБити омбудсман је најзахвалнији посао, а нарочито бити у прилици да појединцима повратите веру у институције своје земље, изјавио је заштитник грађана Саша Јанковић у парламенту Велике Британије пред грађанима Србије који живе у Лондону.

Заштитник је боравио у Великој Британији на позив клуба српских грађана Serbian City Club који пружа подршку грађанима Србије који живе у Британији, као и онима који желе да се врате у домовину.
Отворену трибину са српским грађанима као домаћин подржао је председник Свепартијске парламентарне групе за Србију у британском Парламенту, потпредседник Конзервативне странке Stuart Andrew, а водио је новинар Би-Би-Сија Душан Машић.

b_300_0_16777215_00_images_london-12102016-.jpegЗаштитник грађана говорио је о институцији омбудсмана у Србији, изазовима и перспективама изградње владавине права и права грађана и одговарао на питања преко два часа.

Током посете, Јанковић се састао и са лордом Босвелом (Lord Boswell of Aynho), председавајућим Одбора за Европску Унију у Дому Лордова, као и са директорком за Западни Балкан у британском министарству спољних послова Фионом Мекилвам (Fiona Mcilwham). 

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol