a

Након 2000. године имали смо период ентузијазма, након чега је уследио период корупције, а сада живимо у периоду отвореног рушења владавине права, рекао је вечерас заштитник грађана Саша Јанковић на трибини о владавини права у Србији 2016. годинe на Факултету политичких наука у Београду.

b_280_0_16777215_00_images_2016_20161220TribinaFPN.jpegОн је рекао да су у Србији прописани највиши стандарди у гарантовању права грађана и рањивих група, али је проблем што се они у пракси не поштују. Он је говорећи о притужбама грађана рекао да су грађани Србије највише незадовољни правосуђем, које још није стало на ноге и које се бави само собом, незадовољни су радом администрације, где још увек није дошло до деполитизације, професионализације и рационализације, и такође се жале на економско-социјално стање. Грађани Србије врло добро знају надлежности Заштитника грађана, много боље него рецимо у Шведској, навео је Јанковић.

Он је нагласио да у Србији не сме бити једноумља и треба да постоје различити погледи како нека питања решити, али када носилац власти дозволи себи да прогласи издајником некога ко другачије мисли, од тог момента не ради се више само о том појединцу. Нико нема право да присвоји патриотизам, одговорио је Јанковића на питања о оптужбама премијера Србије.

Ја сам оптимиста. Србија неће постати земља фантомки и страха. Србија није осуђена на неуспех, али ми сами морамо да је мењамо, закључио је заштитник грађана на трибини коју је организовала организација Студенти за слободу Факултета политичких наука.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol