a

„Поштовани грађани,

У 2017. години желим нам више остварених права и осмеха – у целом свету, Европи и на Балкану, али највише овде, где је наше, најтеже и најлепше – у Србији“.

То је новогодишња честитка заштитника грађана Саше Јанковића, у име институције Заштитника грађана.

Заштитник са својих четворо заменика и стручном службом нада се да ће они и друге институције у 2017. години бити још ефикасније, да ће однос грађана и органа власти одисати већим поверењем и поштовањем и да ће број разлога за притужбе почети да опада.

Током 2016. године грађани су Заштитнику поднели 6274 колективне и појединачне притужбе. Утврђено је 1053 пропуста у надлежности Заштитника грађана, а органи власти отклонили су 936. Неки од њих тицали су се свих грађана, неки група грађана, а неки појединаца. На жалост, неке од најзначајнијих незаконитости и неправилности остале су за наредни период. У 2016. години Заштитник је поднео девет законских иницијатива, од чега су две прихваћене. Још 12.704 грађанина обратило се Заштитнику ради саветодавне помоћи ради остварења својих права, коју је свако добио.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol