a

b_300_0_16777215_00_images_milijarda-1.jpegЗаменица заштитника грађана Гордана Стевановић упозорила је данас да је та институција открила пропусте у раду надлежних у 13 случајева насиља над женама које је имало смртни исход, од 14 истражених у 2015. и 2016. години.

Стевановић је на скупу "Милијарда устаје у Београду", којим се широм света, захтева да се заустави експлоатација и насиље над женама, апеловала на надлежне да се придржавају закона и да поступају у складу са нормативима када поступају у случају рада са жртвама насиља.

"Ако се не поступа на тај начин нисам сигурна да ће то охрабрити жртве да се надлежним обрате за помоћ", рекла је Стевановић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol