a

Извор: Н1

b_300_0_16777215_00_images_milos-tvn1.jpegСрамотно је да правимо помпу око извештаја Амнести интернешенела, да нам било ко са стране говори да нешто не ваља, кад ми добро знамо и сами да нешто није у реду. Зашто чекати шамаре? - упитао је вршилац функције заштитника грађана Милош Јанковић гостујући данас у Новом дану на ТВ Н1.

Кад прихватимо неке стандарде и ратификујемо их, додао је Јанковић, то постају наши стандарди, стандарди Републике Србије и не можемо правити дилему хоћемо ли нешто спроводити или нећемо и називати те стандарде туђим, поготово у ситуацији кад можемо сами да решимо ствари које не треба да буду у дилеми.

Јанковић је оценио да се поставља питање опструкције истраге, зашто је то дозвољено и зашто ништа није учињено против оних који су вршили ту опструкцију. Проблем се усложњава, међународне организације сад већ указују на тај проблем и мислим да је заиста доста времена прошло, треба ставити тачку на случај Савамала, и то тако што ће надлежни органи да изађу са својим ставовима и закључцима, рекао је Јанковић.

Снимак интервјуа Милоша Јанковића на ТВ Н1 можете видети овде.

 

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol