a

Отмица и ликвидација 18 путника бошњачке и једног хрватске националности у месту Штрпци је злочин чија бруталност и данас изазива изузетно снажна осећања и стид свих грађана Србије. Сећање на групу невиних грађана, која је на данашњи дан пре 24 године мучки убијена не бледи, саопштио је Заштитник грађана.

За Србију, а нарочито за њен етнички мешовит део у комe се злочин догодио, изузетно је важно да укаже на монструозност тог чина. Чињеница да су грађани који су брутално побијени издвојени по критеријуму националне припадности злочину даје додатну тежину - обавезује органе јавне власти да окончају процес и процесуирају злочинце, али и да заједно са друштвом у целини омогуће свим својим грађанима безбедан и сигуран живот, истиче Заштитник грађана.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol