a

b_300_0_16777215_00_images_vladana-03032017.jpegЗаменица заштитника грађана Владана Јовић састала се данас са делегацијом из Европске уније коју чине представници Савета Европске уније и радне групе за проширење и државе које преговарају о приступању ЕУ. Јовић је представила улогу и положај Заштитника грађана, надлежности и законски оквир. Указала је на изазове са којима се овај орган сусреће последњих година када је сарадња са Народном скупштином и државним органима у питању истичући значај контролне улоге Заштитника грађана у циљу унапређења рада државне управе и људских права у Србији.

Поред Владане Јовић, на састанку је учестовала и Милица Божанић, помоћница директора у Сектору за међународну сарадњу, која је представила рад Агенције за борбу против корупције.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol