a

Национални механизам за превенцију тортуре (НПМ), који је саставу Заштитника грађана, посетио је 8. фебруара 2017. године Прихватни центар у Обреновцу у циљу праћења поступања према мигрантима и услова у којима бораве.  Војска Србије је касарну „Бора Марковић“ дала на коришћење Комесаријату за избеглице и миграције, који је касарну адаптирао и оспособио за смештај миграната. Они су до смештаја у Центру боравили на неформалним местима окупљања (највише у Београду) у условима неприхватљивим за боравак људи.

По обављеној посети НПМ је Комесаријату за избеглице и миграције упутио Извештај са препорукама за уклањање утврђених недостатака. Комесаријат је у свом одговору обавестио Заштитника грађана да је у Прихватном центру у Обреновцу, као и у другим прихватним центрима по Србији, предвиђено обезбеђивање услова за смештај особа са инвалидитетом, као и да су малолетни мигранти без пратње смештени у одвојеним спаваоницама.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol