a

b_300_0_16777215_00_images_panel2017.jpegДанас је одржан други састанак Панела младих саветника Заштитника грађана на коме су се млади панелисти детаљније упознали са институцијом Заштитникa грађана, са његовом улогом, надлежностима и начином рада. Кроз интерактивне радионице и разговоре са представницима Заштитника грађана упознали су се и са својим обавезама које ће у наредне две године, колико ће трајати њихов мандат, имати као чланови Панела.

b_300_0_16777215_00_images_20170518Panel.jpeg„Посебан фокус овог састанка је на насиљу у школама због његове и даље велике раширености и потребе да се деца и млади упознају детаљније са облицима насиља и обавезама органа на заштити деце од насиља. Једна од првих будућих активности Панела односиће се управо на заштиту деце од насиља, а почетна тачка биће вршњачко истраживање о насиљу у школама, које је 2011. године спровео Панел младих саветника Заштитника грађана“, истакла је помоћница генералног секретара Заштитника грађана Наташа Јовић.

Панел младих саветника, који у оквиру институције Заштитника грађана постоји од 2010. године окупља 30 деце и младих, узраста од 13 до 17 година из свих крајева Србије.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol