a

Заштитник грађана Зоран Пашалић присуствовао је данас обележавању трагичног догађаја - 18 година од убиства 14 жеталаца српске националности који су измасакрирани на њиви у Старом Грацком код Липљана.

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић је изјавио да се карактер једног друштва одређује и по његовом односу према жртвама и поручио да Србија неће дозволити да ове и све друге жртве буду заборављене и бачене у сену.

Заменик председника Удружења породица киднапованих и убијених на КиМ, Драган Пиљевић рекао је да породице захтевају од државних институција да донесу закон о статусу породица киднапованих и убијених на КиМ, што ће у будућности обавезати државу да помогне породицама у потрази за починиоцима злочина.

Обележавање овог трагичног догађаја организовало је Удружење породица киднапованих и несталих лица на Косову и Метохији у спомен соби „Косметске жртве“.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol