a

b_280_0_16777215_00_images_media-25072017-4.jpegНасиље у породици може се смањити тако што ће се све надлежне институције повезати у раду и тако постати одговорније, изјавио је данас у Медија центру заштитник грађана Зоран Пашалић.

Институције које се баве овом проблематиком морају бити увезане у систем где ће свако знати свој део посла и део посла оног другог, нагласио је Пашалић и додао да ако тако  функционишу надлежни, насиље се може препознати и на време спречити. Суштина је у томе да, како је навео, грађани реагују на сваки облик насиља у околини, а не да то сматрају туђим, личним или породичним проблемом.

Заштитник грађана Зоран Пашалић је учествовао на конференцији за медије где су представљене препоруке које су достављене надлежним државним органима за унапређење заштите жртава насиља у породици. Конференцију су организовале Мрежа организација за децу Србије и Мрежа Жена против насиља.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol