a

b_280_0_16777215_00_images_petronijevic-i-pasalic-22082017.jpegРегулисање статусних питања избеглица и миграната, улога локалне самоуправе у њиховом прихвату, али и модели збрињавања малолетних миграната без пратње биле су основе теме разговора заштитника грађана Зорана Пашалића и директора Групе 484 Владимира Петронијевића.

Саговорници су се сагласили да је досадашњу успешну сарадњу могуће унапредити, посебно кроз учешће у заједничким активностима НПМ-а, изради законодавних иницијатива у области заштите права избеглица и миграната, као и доради постојећих законских решења.

С обзиром да је питање избеглица и миграција прекогранично, потребна је и прекогранична сарадња у његовом решавању, закључили су Пашалић и Петронијевић, што је доказала и успешна сарадња омбудсмана у региону.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol