a

b_280_0_16777215_00_images_20170906MajaGI.jpeg

Заштитник грађана Зоран Пашалић иницирао је на данашњем састанку са извршном директорком Грађанских иницијатива Мајом Стојановић успостављање јединствене базе података екпертских радова и анализе законских и подзаконских аката у области људских права.

Формирање базе података која би обухватила анализе и радове у различитим областима људских права неопходна је стручњацима који се баве овом облашћу, као и широј јавности ради стицања увида у досадашње иницијативе и стручне анализе невладиног сектора, изјавио је Пашалић. Најављена сарадња, као што је стални дијалог у форми обједињавања и размене стручних података, прилика је за укључивање нових и оснаживање постојећих институција које се баве заштитом и унапређењем људских права, нагласио је Пашалић.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol