a

b_280_0_16777215_00_images_skup-6.jpegОсобе са инвалидитетом и даље тешко остварују своја права, рекао је данас заштитник грађана Зоран Пашалић на скупу Удружења особа са инвалидитетом Феникс у Београду. Неприступачност, непостојање услуга социјалне заштите, незапосленост, али и недовољно развијена свест грађана о проблемима и тешкоћама са којима се сусрећу, само су неки од узрока оваквог стања. Свестан изузетно тешког положаја особа са инвалидитетом Заштитник грађана ће наставити да посвећује посебну пажњу заштити и унапређењу њихових права, изјавио је Пашалић.

b_280_0_16777215_00_images_fenix-5.jpeg

Данашњи скуп, на коме се окупио велики број удружења особа са инвалидитетом, организован је како би се јавност упознала са проблемима са којима се суочава ова категорија становништва.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol