a

b_280_0_16777215_00_images_holandski-ambasador-13092017-1.jpegУнапређење положаја рањивих група, енергичније решавање проблема породичног насиља, као и заштита и унапређење људских и мањинских права представљају фокус у мом раду, од дана ступања на дужност заштитника грађана. Са грађанима ћу о њиховим проблемима лично разговарати најмање једанпут месечно, по потреби и чешће, а ускоро ћу посетити и градове и општине у Србији како бих се упознао са проблемима њихових мештана. Поред притужби које ћу заједно са сарадницима примати, ово је прилика да чујем који су то проблеми који тиште наше грађане и на који начин Заштитник грађана може да им помогне, изјавио је данас заштитник грађана Зоран Пашалић у разговору са амбасадором Краљевине Холандије Хендриком ван ден Долом.

Такође, циљ у наредном периоду ми је, између осталог, измена и допуна Закона о Заштитнику грађана, јачање капацитета институције, као и да је учиним видљивијом у јавности, нагласио је Пашалић и додао да ће у његовом раду од изузетног значаја бити сарадња са невладиним сектором.

Амбасадор Хендрик ван ден Дол је рекао да ће као и до сада наставити да подржава рад институције Заштитника грађана.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol