a

b_280_0_16777215_00_images_20170913lokombudsmani.jpeg

Тема данашњег састанка заштитника грађана Зорана Пашалића са Покрајинским омбудсманом и Удружењем локалних омбудсмана била је могућност унапређења сарадње независних институција у области заштите и унапређења људских права. Поред тога било је и речи и о правном статусу локалних омбудсмана, поступању у случајевима који су у надлежности локалних омбудсмана и републичког заштитника грађана, као и могућностима заштите права грађана у срединама у којима нису изабрани заштитници грађана.

Покрајински омбудсман и локални омбудсмани из 19 градова и општина представили су проблеме са којима се сусрећу у својим срединама. Заштитник грађана Зоран Пашалић иницирао је сарадњу у посебним областима људских права, у којима су права грађана највише угрожена.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol