a

Заштитник грађана наставиће да изводи обуку запослених у Привредној комори Србије о могућностима остваривања и заштите права привредника и приватних предузетника у случајевима незаконитог и неправилног рада органа управе, договорено је јуче на састанку челника ових институција Зорана Пашалића и Марка Чадежа. Обуци ће присуствовати представници регионалних привредних комора са територије целе Србије. Циљ обуке је да се слушаоци упознају са надлежностима и начином рада Заштитника грађана, али и да привредници и предузетници представе кључне проблеме у пословању и информишу се о поступању Заштитника грађана у случајевима незаконитог и неправилног рада органа управе.

Прва обука запослених у Привредној комору Србије организована је новембру 2016. године у склопу активности за успостављање службе за заштиту привредника и предузетника, a у циљу ефикаснијег остваривања права привредних субјеката. Обуку је одржала генерална секретарка стручне службе Заштитника грађана Оља Јовичић са сарадницима.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol