a

b_280_0_16777215_00_images_20170922sastanak.jpeg

Неопходно је унапређење сарадње независних институција у заштити и унапређењу људских и мањинских права, констатовано је данас на састанку заштитника грађана Зорана Пашалића и директорке Агенције за борбу против корупције Мајде Кршикапе.

Јачање кадровских и просторних капацитета, као и измена и допуна Закона о Заштитнику грађана представљају циљеве којима тежим од тренутка ступања на дужност, поручио је Пашалић, као и да је његов план да у будућем периоду ради на афирмацији институције, на њеној јаснијој видљивости и препознатљивости у друштву, као националне независне институције у заштити људских права.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol