a

Заштитник грађана Зоран Пашалић састао се данас са представницима Удружења особа са инвалидитетом Феникс у њиховим просторијама у Земуну. Особе са инвалидитетом и даље тешко остварују своја права и наилазе на бројне проблеме у погледу приступачности, у области услуга социјалне заштите, незапослености, али и недовољно развијенe свести грађана о њиховим тешкоћама, констатовано је на састанку.

b_300_0_16777215_00_images_20171012zemun.jpegПредставници Удружења Феникс нарочито су тражили помоћ Заштитника грађана у вези са трајним решавањем проблема простора у којима би се налазило њихово седиште, унапређењем услуга јавног превоза и паркинга за особе са инвалидитетом, чему ће, порука је заштитника грађана Зорана Пашалића, у наредном периоду бити посвећена посебна пажња.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol