a

b_300_0_16777215_00_images_bugarski-ambasador-26102017-3.jpegЗаштитник грађана Зоран Пашалић разговарао је данас са бугарским амбасадором у Београду Радком Тодоровим Влajковим о заштити и унапређењу људских и мањинских права у Србији.

У Србији се, као вишенационалној средини, заштити права националних мањина посвећује посебна пажња, као и у свим демократским државама, изјавио је Пашалић. Регионална сарадња омбудсмана, попут суседних земаља као што су Србија и Бугарска, у великој мери доприноси јачању и заштити људских и мањинских права, којој ће Заштитник грађана у свом мандату посветити велики значај. Тодоров Влајков је рекао да ће, као и до сада, наставити да пружа подршку институцији Заштитника грађана, која има изразиту улогу у заштити и унапређењу права грађана.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol