a

Представници Стручне службе Заштитника грађана Марко Јовановић и Лука Глушац, учествовали су у својству предавача на тренингу о контроли сектора безбедности, који је одржн 26. и 27. октобра у Тбилисију, Грузија. Циљ тренинга намењеног запосленима у Служби Омбудсмана Грузије је упознавање са међународним стандардима, упоредном праксом, као и изазовима и препрекама у контроли полиције и служби безбедности. Рад Заштитника грађана у овој области препознат је као пример добре праксе на европском нивоу.

Организатори тренинга су Женевски центар за демократску контролу оружаних снага (DCAF) и Омбудсман Грузије. Тренинг представља наставак активности на подизању капацитета Омбудсмана Грузије у контроли сектора безбедности. Представници Стручне службе Заштитника грађана учествовали су и на претходној обуци, одржаној 2015. године у Борџомију (Грузија).

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol