a

Тим Националног механизма за превенцију тортуре (НПМ) је 22. новембра по трећи пут посетио Прихватни центар за мигранте у Сомбору. Иако се радило о ненајављеној посети, Центар је затечен у добром стању и тим НПМ је констатовао да је већина радова најављених приликом претходне посете окончана, као и да је у плану изградња још садржаја. Такође, утврђено је и да је поступљено по свим препорукама које је НПМ раније упућивао Комесаријату за избеглице и миграције.

Извештај о посети је послат Прихватном центру, Комесаријату, Центру за социјални рад Сомбор и Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol