a

Ове године, 27. фебруара, навршава се четврт века од отмице и убиства 19 путника воза на релацији Београд-Бар у Штрпцима, стравичног злочина, чије су жртве били грађани Србије, Црне Горе и БиХ, цивили, који су страдали зато што су били несрпске националности. У Србији се о овом злочину ретко говори, углавном на његову годишњицу, али мора остати упамћен како би нас подсетио да се овакав монструозан чин више никада не понови.

Заштитник грађана Зоран Пашалић поручује да овај злочин има посебни тежину и да се мора истражити до краја, како би породице жртава после две и по деценије добиле судску правду, као и да би се свим грађанима ове државе омогућио безбедан и сигуран живот.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol