a

b_300_0_16777215_00_images_20180312.jpegО положају и заштити права миграната и тражиоца азила, као и о интеграцији азиланата у Републици Србији, представници Заштитника грађана и Националног механизма за превенцију тортуре Републике Србије разговарали су са делегацијом Националног омбудсмана Краљевине Холандије, која је у дводневној посети Заштитнику грађана.

b_300_0_16777215_00_images_20180312_2.jpegПредставници холандског омбудсмана састали су се са замеником заштитника грађана за права националних мањина Робертом Сепијем и са члановима Националног механизма за превенцију тортуре, који су им представили резултате рада у области заштити права миграната и азиланата и мониторинга центара за њихов прихват. Представнике холандског омбудсмана су посебно занимале препоруке НПМ-а, сарадња са државним органима као и резултати рада Мреже НПМ-а југоисточне Европе.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol