a

У оквиру кампање Месец ромског женског активизма, која траје од 8. марта, Међународног дана жена до 8. априла, Међународног дана Рома и Ромкиња, активисткиње Ромског женског центра „Бибија“ организовале су данас шетњу од Трга Републике до краја Кнез Михаилове улице у Београду.

b_300_0_16777215_00_images_20180321KampanjaRomkinje.jpegОвогодишња кампања, која носи назив „И права Ромкиња су људска права“, посвећена је праву на избор партнера и скретању пажње на малолетничке бракове којима се крше права деце и жена. У шетњи, чији је циљ информисање јавности о тим важним темама, учествовала је и заменица заштитника грађана за права детета и родну равноправност Гордана Стевановић. Кампања је регионалног карактера и укључује ромске женске организације из Црне Горе и Босне и Херцеговине, а реализује се у оквиру пројекта „За активну инклузију и права Ромкиња на Западном Балкану 2“.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol