a

b_300_0_16777215_00_images_duga-03042018.jpegЗаштитник грађана Зоран Пашалић разговарао је данас са представником НГО Дуга Александром Прицом о заштити права ЛГБТИ популације, посебно у јединицама локалне самоуправе, као и о унапређењу сарадње у области људских и мањинских права.

Потребно је да органи јединица локалне самоуправе у локалне акционе планове укључе ЛГБТИ особе и пропишу мере за унапређивање њиховог положаја, рекао је Прица и додао да су за те активности неопходна одговарајућа буџетска средства. Такође, Прица је информисао Пашалића о активностима које НГО Дуга спроводи, посебно заштити права особа оболелих од ХИВ-а.

Пашалић је рекао да је унапређење положаја ЛГБТИ популације у мањим срединама од изузетног значаја јер су у њима стереотипи и предрасуде израженији, а појединци из ЛГБТИ популације више изложени дискриминацији.

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol