a

b_300_0_16777215_00_images_stories_parlament_016.jpeg

Сарадња између Народне скупштине Републике Србије и независних државних органа/тела је важна и потребна, и тек треба да добије на снази, сложили су се представници парламента и независних државних тела и институција на данашњој конференцији одржаној у Дому Народне скупштине, под називом „Народна скупштина Републике Србије и независни државни органи/тела“.

Присутни парламентарци и челници независних институција су истакли да поменути органи, које је основала сама скупштина, треба да буду продужена рука парламенту, у смислу да обавесте и укажу посланицима на недостатке у раду државне управе, како се донешени закони манифестују у пракси и свакодневном животу грађана, и на основу тога да се усклађују и унапреде законски акти. То јесте разлог да се поклања више пажње и да се уважавају мишљења и препоруке независних државних органа и тела од стране највишег законодавног тела у земљи.

Квалитету расправе на данашњој конференцији су допринели и гости из сличних независних државних институција из Словеније, Норвешке, Велике Британије и Канаде. Размена искустава на тему сарадње и односа парламента и поменутих органа се наставља и сутра.


Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol