a

Као и прошле године за Дан људских права, др Зорица Мршевић, заменица Заштитника грађана је посетила Лабрис, невладину организацију за лезбејска људска права, где се информисала о активностима те групе и њиховим плановима за идућу годину.

Протекла 2009 година оцењена је као најдинамичнија и најдраматичнија година борбе за остварење људских права ЛГБТ популације у Србији у чему је организација Лабрис имала једну од водећих улога.

У току је рад на изради платформе сарадње и консолидовања ЛГБТ покрета после неодржане Параде поноса, као и редовне едукативне активности за институције, у оквиру којих активности је одржана и едукација за стручну службу Заштитника грађана. Као наставак тих активности предвиђа се серија едукативних семинара о специфичностима недискриминативне здравствене заштите неопходне за ЛГБТ популацију намењена  специјалистима медицине, конкретно гинеколозима и психијатрима, запослених у домовима здравља, болницама и клиникама.

 

Neurontin prevents the development of convulsions by suppressing the excitability of the brain neurons. It is used for monotherapy, or as part of a combined epilepsy treatment scheme. Neurontin Online - Gabapentin without prescription The disadvantage of the medicine is the slow duration of the therapeutic effect. The peak of the action is gained in 30-60 minutes. Ventolin Inhaler Albuterol